onsdag 18 juli 2012

Göra om,göra nytt!

Hejsan allihopa!
Nu ska jag ta tag i denna blogg och göra någonting av den,iaf försöka. :)

Dagarna går så jäkla snabbt och man hinner ju nästan inte andas.Men det mår jag bra av!
 Igår var jag hos Amanda och André och grattade Amanda på födelsedagen och sedan var det bara att bege sig till tåget mot sundsvall.
Fick även träffa våran tremänning (som jag inte visste om) från Australien och hennes kusin som också hängde med. Mycket trevligt och vi insåg att vi hade mycket gemensamt.

Jobbar på och har fått veta att jag kommer jobba varannan helg med Ellen på apoteket från och med oktober. (alltså vi tar varannan helg var) Funderar dock på att ta praktik någonstans här i sundsvall,typ någon musik/skiv affär(?)

Well,jag och Marcus grejar och håller på med lägenheten,har fått reda på en bra del av den nu!
Det som fattas nu är: Ny soffa,snygga tavlor på väggarna i vardagsrummet,barskåp,nya hyllor i badrummet,sovrummet och vardagsrummet och sedan är det ju köket som vi inte ens har hunnit med..ÄN. Hehehehehehehe....
Well,livet leker med polare,jobb,kärleken och intressen! Det enda som fattas nu är väl att dagarna går lite snabbare så Skogsröjet kan köra igång!
JAG SKA FÅ SE ALICE COOPER LIVE!!!!! -överlyckligtjej_93-

Avslutar där för nu ska jag trösta min karl för att han tycker det är för varmt i lägenheten,haha söt! <3

1 kommentar:

  1. Härligt att höra gumman!
    Men glöm inte bort att ta med twin och komma hit och våldgästa mig med! Har nämligen fått tillökning i familjen som ni måste träffa - en liten Zorro! ^^
    Love you <3

    SvaraRadera